LOLA I LEO VAS TREBAJU

LOLA I LEO VAS TREBAJU
Tags: 

Portal broj1.hr se ponovno uključuje u akciju udomljavanja preslatkih malih psića, a želja nam je na taj način pomoći i našim prijateljima iz Udruge Šapica. Naime, Lolu i Lea je nužno što hitnije smjestiti kod budućih udomitelja.

Četiri godine stari Lola i Leo su psići spašeni iz napuštene kuće u mjestu Harmici pokraj Zaprešića. Dio su ekipe od skoro 30 pasa i mačaka koji su najmanje mjesec dana ostavljeni bez hrane i vode. Po prijavi slučaja članovi Udruge Šapica izašli su na teren i spasili 20 pasa i mačaka, odnosno one koji su preživjeli.

Od kako su Lola i Leo pod skrbi Udruge Šapica, u potpunosti su veterinarski zbrinuti. Iako smo svi vjerovali da su pronašli svoj dom, Lola i Leo ga ponovo traže budući da zbog dodatnih obaveza na poslu sadašnji udomitelji nisu u mogućnosti pružiti im onoliko vremena koje im treba za njihovu socijalizaciju. Kako su dosta preplašeni, treba im obitelj koji će im moći pokloniti puno više pažnje i vremena.

Budući da su Lola i Leo iznimno povezani, želja je svih nas da i ostanu zajedno. Međutim, kako je situacija takva da ih je nužno hitno smjestiti u novi dom, moguće je i zasebno udomljavanje.

Sigurni smo da će se naći netko od vas, dragi naši čitatelji, tko htjeti i moći pomoći ovim predivnim i dobrim životinjama, jer one to doista zaslužuju. Slobodno kontaktirajte naše prijatelje iz udruge Šapica na telefone: 098 521 803 ili 095 926 3234, te mail adresu: udruga.sapica@gmail.com.

No, naravno da možete i nas kontaktirati i pitati nas sve što vas zanima o ovim predivnim životinjama, naša mail adresa je broj1.hr@gmail.com.

LOLA I LEO VAS TREBAJU
LOLA I LEO VAS TREBAJU

Komentari

Dodaj komentar

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.