MODNI HIT KOJI JE ZALUDIO ŽENE: NAVLAKE ZA ŠTIKLE! (FOTO)

MODNI HIT KOJI JE ZALUDIO ŽENE: NAVLAKE ZA ŠTIKLE! (FOTO)

Novi modni hit potpuno je zaludio žene diljem svijeta! Radi se o navlakama za štikle koje jedan par obuće pretvaraju u bezbroj sasvim novih, fantastičnih i potpuno šik štiklica.

Ovaj modni hit ne samo da lijepo izgleda već i štedi novac, a damama omogućava da će njihove omiljene cipelice biti u centru pažnje.

Navlake za štikle ili kako se u originalu zovu "heel condoms" (odnosno "kondomi za štikle") proslavile su mladu dizajnericu iz Puerto Rica Sandrisabel Ortiz.

Iako je imala odlično plaćen posao na Wall Streetu ova kreativna djevojka odlučila je napustiti udobnost ureda i upusti se u dizajn vlastite line obuće.

Međutim, kao i sve žene i ona je bezuspješno pokušavala sve svoje cipelice ugurati u kofer za putovanja, a onda je jednog dana pomislila: "Ako se mi sređujemo i oblačimo, zašto to isto ne bismo radili i s našim cipelama?".

Tako su nastale navlake za štikle, koje imaju višestruku funkciju, jer osim što vaš omiljeni par štikli čine svaki put drugačijim i neponovljivim, one štite obuću, štede novac, sjajna su mogućnosti putovanja, lako se održavaju i mogu se ponovno koristiti.

Jedna večinina odgovara svakoj vrsti štikle, a sve što trebate učiniti je navlaku navuči na štiklu i ako ima neki dodatak vežete ga oko članka, a onda pravac u grad.

Sigurno ćete biti primjećeni! Iako se ove navlake ne prodaju kod nas možete ih naručiti putem Facebooka ili preko službene stranice .

MODNI HIT KOJI JE ZALUDIO ŽENE: NAVLAKE ZA ŠTIKLE! (FOTO)
MODNI HIT KOJI JE ZALUDIO ŽENE: NAVLAKE ZA ŠTIKLE! (FOTO)

Komentari

Dodaj komentar

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.