Prava istina o filmskom seksu

Prava istina o filmskom seksu
Tags: 

Iako skoro svaka scena seksa u filmovima izgleda izuzetno prirodno i lako za izvesti, možete se neugodno iznenaditi ako pokušate neku od njih oživjeti u pravom životu.

 

Seks u bazenu je sjajan, a seks ispod tuša je moguće izvesti

Nijedna od ove dvije izjave nije točna. Seks u bazenu nije jednostavna stvar, osobito kada znamo da voda potpuno uništava lubrikaciju. Seks ispod tuša je lako izvodljiv samo na filmu - pod je klizav, a voda ima isto djelovanje kao i u bazenu.

Žene uvijek vrište, viču, bodre uzvicima i slave boga tijekom seksa - što je dokaz da zaista uživaju

Ponekad žene jesu glasne i znaju  izustiti pokoju riječ podrške kad ste na dobrom putu, ali u većini slučajeva nije baš tako. Čak i kada se koriste glasnim entuzijazmom, to je prije način da uzbude partnera nego da iskažu vlastito zadovoljstvo.

Penis se može  uzbuditi sam od sebe

Nikako. Obično je potrebno pružiti neku pomoć.

Penis je ključ njenog zadovoljstva

Ako mislite da je dovoljno da se potrudite oko njenog međunožja i da je to sve što treba učiniti, nemojte se čuditi ako vaša djevojka ostane nezadovoljna i razočarana. Postoje brojne "alate" koje treba upotrijebiti kako biste je zadovoljili - ruke, prsti, usne, jezik, čak i mozak i riječi koje izgovarate.

Kondomi? Tko još to koristi?

Seks je predivna stvar. Ali je ujedno i prljav, ponekad neudoban, a često se mogu dogoditi i nepredviđene stvari - zvuci koji ne dolikuju jednoj dami, pretjerano znojenje, grčevi u mišićima ...

Šlag i sirup od čokolade idealni su dodaci nezaboravnom seksualnom iskustvu

Ljepljivo-slatka hrana pomiješana sa znojnim tijelima? Recept za gljivičnu infekciju.

Žene se vole maziti satima nakon seksa

Možda zaista i vole, ali su sigurno prve koje kreću u potragu za svojim gaćicama zagubljenim među ostalom nabacano odjećom.

Prava istina o filmskom seksu
Prava istina o filmskom seksu