Tko više vole duge SMS-ove? Muškarci ili žene?

Tko više vole duge SMS-ove? Muškarci ili žene?
Tags: 

Prije nekoliko dana se na Twitteru dogodila "poplava" poruka o tome na koji način nas netko uspijeva iznevirati, pogađate, uglavnom su to bili ljubavni problemi. Ovakvi tweetovi pokrenuli su mnoštvo drugih sličnih postova, a uglavnom su se potpisivali muškarci i to navodeći neke od "ženskih" grijehova. Jedan od najčešćih razloga za nerviranje je slanje poruka.

Iako autori Cosmpolitana navode da su veze komplicirane, oni naglašavaju da u vezi uvijek postoje dva krivca, nekad ona, nekad on. Međutim, utvrđeno je da ipak žene malo češće koriste mobitele za poruke, ali ne znači da su i rječitije kako se vjerovalo. Iznenađujuće je saznanje da se muškarci ljute kada im djevojke kratko odgovore na njihovu dugu poruku.

Muškarci se nadalje žale da ih nervira i odgovor koji se sastoji od samo jedne riječi ili kratice. Kroz taj neformalni pregled Twittera, autori popularnog Cosma ustanovili su da muškarci ne vole bezosjećajne poruke, pogotovo ako su se oni potrudili da napišu više od jedne rečenice.

Nakon što se rasprava na Internetu rasplamsala, postovi su se počeli doticati i drugih problema koje uzrokuju žene te je zapravo jedinstven zaključak bio da se muškarci najviše vole žaliti, šaljivo su dodali iz Cosma.

Tko više vole duge SMS-ove? Muškarci ili žene?
Tko više vole duge SMS-ove? Muškarci ili žene?