Rečenice koje žene ne žele čuti

Rečenice koje žene ne žele čuti
Tags: 

Koliko puta vam se dogodilo da se vratite od frizera, a on umjesto ljubaznog: "Super ti je frizura", kaže "Što si to radila s kosom?"... Na pomolu je rat! Žene su osjetljive na određene fraze, a ovo su najgori prijestupi koje ne trebaju čuti dame.

IZGLEDAŠ UMORNO I ISCRPLJENO
To je isto kao da ste ženi rekli da izgleda blijedo i staro. Ne treba biti iskren pod svaku cijenu kada je izgled u pitanju. Ako ste zabrinuti bolje joj ponudite da je zamjenite u nekom poslu.

ŠTO IMA ZA RUČAK?
Djeci je ovo pitanje dozvoljeno, ali suprugu ne. Još ako zove usred radnog vremena da bi to pitao ili šalje SMS u trenutku kada ste ludi od svih drugih poslova - to obično pitanje može izbaciti iz takta.

EVO SAD ĆU
To je fraza koja je u genetskom kodu svakog muškarca i djeteta - i nepogrešivo je koriste kad god ih molite da vam malo olakšaju život.

HAJDE SE MALO OPUSTI
To zapravo znači - prestani histerizirati. U sebi uključuje nadmoćni macho gard. On zapravo želi naglasiti da niste dorasli situaciji i trebate izbrojiti do deset da biste nastavili razgovor.

DANAS IZGLEDAŠ SUPER
Na prvu loptu ovo je kompliment koji zvuči sasvim prihvatljivo. Ali kad bolje razmislite: "Zašto danas? Želi li on to reći kako sam izgledala loše jučer?". Da barem nije rekao "danas".

BAŠ TE DRMAJU HORMONI
Ultimativni muški bezobrazluk. Kad god izazovu bijes svojim ponašanjem ili kad ne mogu argumentima pobiti da žena ima pravo biti uznemirena - oni se vade na hormone.

ŠTO TI JE TO S KOSOM?
Kad je u pitanju kosa, muškarci jednostavno ništa ne shvaćaju. Zašto jednostavno ne kažu: sviđa mi se kako si izvukla pramenove.

MOJA MAMA BOLJE KUHA
Potpuno subjektivna i nebitna izjava, pri tome je svima jasno da se žena ne može natjecati s kuhinjom iz djetinjstva, začinjenom nostalgijom i uspomenama na vrijeme kada je bio lijepo i bezbrižno. I pitanje svih pitanja - zašto kćeri nikada ne govore da njihove mame najbolje kuhaju, nego uvijek sinovi?

Rečenice koje žene ne žele čuti
Rečenice koje žene ne žele čuti