Evo što piće koje pije govori o njemu

Evo što piće koje pije govori o njemu
Tags: 

Ako niste znali, piće koje muškarac naručuje u kafićima i barovima vam može mnogo toga reći o njemu. Evo nekih interesantnih teorija koje se temelje upravo na muškom izboru pića, i što to znači kada je riječ o njegovom raspoloženju i namjerama.

Pivo: Kada muškarac naruči pivo, to može značiti mnogo različitih stvari. Ovisi o vrsti piva koje pije. Općenito pivopije su opušteni dečki koji se žele dobro provesti sa frendovima.

Vino: Muškarac koji pije vino odiše klasom. Njemu su detalji vrlo važni. Ako provede neko vrijeme birajući pravo vino za sebe, tek će se potruditi da vas zavede i impresionira.

Žestica: Muškarac koji pije ova pića želi ostalima pokazati da je čovjek od stila (da li to zaista i jeste je druga priča). U svakom slučaju, on ima visoke kriterije.

Kokteli: Tužno je što se smatra da su muškarci koji vole ovakva pića pomalo isfeminizirani. Tome u prilog, vjerojatno idu, ukrasi koji se obično služe sa ovim napicima. Međutim, sasvim je prirodno da i pripadnici jačeg spola vole ova pića i ta činjenica ih ne čini manjim muškarcima od pivopija.

Shooters: Muškarci koji se naljevaju shootersima to rade iz jednog od ova dva razloga: ili su u vrlo emotivnoj fazi i pokušavaju zaboraviti nešto loše što im se desilo (prekid, otkaz) ili samo žele da se zabave tu večer. U svakom slučaju ne žele ništa ozbiljno.

Egzotična pića: Ovakvih je najbolje da se klonite jer oni žele da misle da su na jednom neprekidnom odmoru. Pokušat će vas impresionirati na razne smiješne načine, ali pametne žene će ih prozreti.

Evo što piće koje pije govori o njemu
Evo što piće koje pije govori o njemu