Golf 7 - procurile fotografije

Golf 7 - procurile fotografije
Tags: 

Volkswagen Golf sedme generacije, odnosno njegov zamaskirani prototip, fotografiran je tijekom testiranja.

Iako je vozilo s fotografija dobro kamuflirano, nije bilo teško prepoznati da se radi o budućoj verziji modela Golf. Slike pogledajte u galeriji ispod teksta.

Detalji na karoseriji brižljivo su prikriveni, ali naslućuje se da će prednji kraj biti strmiji, a farovi i maska ​​hladnjaka niže pozicionirani u odnosu na prethodnu generaciju.

Novi Golf, kao i do sad, bit će ponuđen tržištu u više karoserijskih izvedbi. Pored klasičnih hatchback verzija sa 3 i 5 vrata, nešto višeg minivan modela Golf Plus i njegove crossover varijante, očekuje se da će Volkswagen predstaviti i Golf karavan, kao i Golf kabriolet.

S obzirom da je razvijen na novoj Volkswagenovoj Modularer Querbaukasten (MQB) platformi, koja je predviđena i za novi Audi A3, Golf "sedmica" će porasti u svim dimenzijama u odnosu na svog prethodnika

POGLEDAJTE NOVE FOTOGRAFIJE GOLFA VII

Što se tiče pogonskih agregata, i tu se očekuju značajne inovacije.

Iz Volkswagena su službeno potvrdili da će budući Golf, osim standardnih, pokretati i novi elektromotor od 115 ks, koji će enregiju dobivati ​​iz litij-ionskih baterija.

U njemačkoj kompaniji kažu da će električni Golf s jednim punjenjem moći prijeći do 150 km.

Tržištu će biti ponuđena i hibridna verzija nove "sedmice", koja će u paru uz elektro imati i dizel ili benzinski motor.

Ipak, za većinu potencijalnih kupaca, najinteresantniji će biti Golfovi sa standardnim motorima.

U pitanju je nova generacija benzinaca i dizelaša s turbopunjačima, u rasponu od 1.2 do 2.0 litre. Najjači agregati rezervirani su za sportske modele Golf GTI i Golf R.

Nova, sedma generacija VW Golfa trebala bi se pojaviti na tržištu 2012. godine.

POGLEDAJTE NOVE FOTOGRAFIJE GOLFA VII

Možda će vas zanimati:

Novosti iz svijeta automobila na naš način
Novi Volkswagen CC (FOTO)

Golf 7 - procurile fotografije
Golf 7 - procurile fotografije