Cure, naučite kako savladati umjetnost flerta

Cure, naučite kako savladati umjetnost flerta
Tags: 

Bilo da upoznajete muškarca preko interneta, tijekom noćnog izlaska ili dok čekate u redu u supermarketu - usavršite s nama umijeće zavođenja razgovorom

VJEŽBAJTE FLERTANJE
Vježbom do savršenstva, kaže dobra stara poslovica. Flertujte gdje god se nalazili. Nemojte se plašiti da ćete ostaviti dojam nametljive osobe. Poanta je u tome razgovarati s ljudima kako biste se i vi i oni osjećali dobro. Vodite neobavezne razgovore s trgovcima, poštarima, kolegama na poslu ..., sa svima koje susrećete u svakodnevnom životu.

I LOŠE ISKUSTVO JE DOBRA LEKCIJA
Prilazak zgodnom neznancu u kafiću ili sastanak "na slijepo" vrlo su stresna iskustva. Prihvatite činjenicu da je vaš strah prirodan i normalan, a na svaki razgovor koji vodite s novom osobom gledajte kao na vježbu. Ako nešto pođe po zlu, slijedeći put nećete napraviti istu pogrešku.

NE GUBITE VRIJEME
Ako vidite nekoga s kim želite razgovarati, ne oklijevajte, pogotovo ako ste s dotičnom osobom već ostvarili kontakt pogledom. Priđite i započnite koverzaciju.

UPOTREBA FRAZA
Nemojte potpuno isključiti uporabu uobičajenih i izlizanih fraza. Ukoliko se deset minuta s nekim gledate i taj vam netko uzvraća pogled, upad razgovora s rečenicom "Dolaziš li ovdje često?" Vjerojatno će ga nasmijati. Nije loš način za probijanje leda.

PROVJERITE DA LI JE SLOBODAN
Ako su zauzeti, samo gubite vrijeme. Uz jednostavno i duhovito pitanje: "Pa, hoće li tvoja djevojka biti ljubomorna, ako ti platim piće?", Dobit ćete odgovor da li je teren slobodan.

OBRATITE PAŽNJU NA GOVOR TIJELA
Neverbalni znakovi su važan dio u procesu zavođenja. Gledanje u oči tijekom razgovora vrlo je zavodljivo jer sugerira samouvjerenost i potiče emocionalnu povezanost.

SLUŠAJTE I PONAVLJAJTE
Slušajte što govori, čak i ako se radi o običnom čavrljanju o vremenu, i aktivno sudjelujte u konverzaciji. Primijenite i ovaj provjereno dobar trik: u nekom trenutku suptilno u razgovor ubacite nešto što je tijekom večeri rekao. Možda to neće pokazati, ali budite uvjerene da vas je registrirao kao nekog tko zna slušati drugu stranu.

NE VODITE INTERVJU
Nemojte mu pokazivati da vam je zanimljiv tako da ga bombardirate pitanjima, jer će se osjećati kao da je na razgovoru za posao.

NE HVALITE SE
Samouvjerenost i svijest o vlastitom uspjehu je dobra osobina, ali dok flertate s muškarcem kojeg želite zavesti, ne pretjerujte s hvalisanjem i samoreklamiranjem, jer ćete ostaviti dojam nadobudne i samožive osobe.

IZBJEGAVAJTE PREOZBILJNE TEME
Zavođenje ne tolerira razgovor o politici i religiji. Ne samo da ćete djelovati suviše ozbiljno, već riskirate da upadnete i u žustru raspravu, ako se ispostavi da muškarac vaših snova ima potpuno drugačije stavove po nekih pitanjima. Držite se lakših tema dok se bolje ne upoznate.

NEMOJTE PRIZNATI DA STE NERVOZNI
Ako u nazočnosti muškarca koji vam se sviđa osjećate nervozu, nemojte se ni slučajno zbog toga ispričavati, kako ne biste razgovor vodili u atmosferi nelagode. Nemojte se ni šaliti na račun vlastite nervoze, jer svi vaši napori da izgledate opušteno i samouvjereno time padaju u vodu. Održavajte konverzaciju aktivnom pa će vam tijek razgovora odvratiti pozornost od nervoze.

Možda će vas zanimati:

Suprotnosti se privlače - evo zašto je to tako

Znate li gdje žive najbolji, a gdje najgori ljubavnici na svijetu?

Cure, naučite kako savladati umjetnost flerta
Cure, naučite kako savladati umjetnost flerta