Najveće pogreške prilikom šminkanja

Najveće pogreške prilikom šminkanja

Kad je o šminkanju riječ, svi ponekad pogriješimo. Ništa strašno, događa se i najboljima. Čak se i zvijezde koje iza sebe imaju vojsku stilista i šminkera ponekad pojave u takvom izdanju da se često zapitamo gdje im je u tom trenutku bilo ogledalo?

Kako biste izbjegli neugodnosti, evo najvećih grešaka:

1. Tamna nijansa ruža

Veoma tamna nijansa ruža djeluje preagresivno i dodaje vam godine. Zato izbjegavajte obrubljivanje usana tamnom olovkom, naročito ako ne planirate nanositi ruž. Umjesto toga radije na njih stavite sjajilo, koje nije tako agresivno.

2. Teška šminka

Intenzivno našminkane oči i usne u kombinaciji s teškim slojem pudera i rumenila neće učiniti da zablistate, već ćete izgledati starije. Ukoliko želite svjež i moderan izgled, fokusirajte se ili na oči, ili samo na usne, a ostatak lica tek neznatno naglasite.

3. Pretanke obrve

Ukoliko ste se jednom zanijeli s pincetom, morat ćete pustiti obrve da ponovo narastu. A do tada, poslužite se olovkom za obrve. Ukoliko vam je kosa tamna, odlučite se za tamnu olovku, a ako ste svjetlije kose i puti, izaberite olovku svijetlosmeđe nijanse.

4. Previše bronzera

Prevelika količina bronzera učinit će da vaše lice izgleda prljavo i neprirodno narančasto. Osim toga, nijansu bronzera koji koristite, baš kao i nijansu pudera, treba mijenjati s godišnjim dobom, odnosno trenutnom bojom vašeg tena. Bljeđe lice - bljeđa nijansa i obrnuto.

Možda će vas zanimati:

Najveće pogreške prilikom šminkanja
 

OPREZ! Hodanje u štiklama skraćuje tetive
 

Joana Spangenberg - upoznajte djevojku s opsegom struka 50 centimetara
 

Modna blogerica Barbara Repe samo za vas

 

Najveće pogreške prilikom šminkanja
Najveće pogreške prilikom šminkanja

Komentari

Dodaj komentar

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.