Tuširanje - udvoje je bolje!

Tuširanje - udvoje je bolje!
Tags: 

Seks u kupaonici je napredni tečaj za ljubavnike koji su se usavršili u spavaćoj sobi i žele se proširiti u sve prostorije doma.

Prvo što morate znati o seksu pod tušem jest da je on opasan! Pri tom ne mislimo na spolne bolesti (koje su moguće jer kondomi i voda ne idu ruku pod ruku), nego na vaše kosti i život.

Bez obzira sadrži li vaša kupaonica prostranu kadu, polu-kadu ili tuš kabinu, prostor u kojem se odvija akcija je skučen, vode ima na sve strane, a akteri ne stoje mirno na mjestu. Vrlo se lako možete poskliznuti i zveknuti glavom o pod, rub kade ili kabine, pa čak i slomiti nešto.

Imajte na umu da će vam trebati hladna glava za seks pod tušem jer morate biti svjesni svakog trenutka i moći odgovorno procijeniti koje pokrete možete izvoditi, a koje ne.

Vrlo je važno postaviti pravu atmosferu i posvetiti se predigri, koja je ženama važnija nego muškarcima. Nemojte žuriti, polako se skidajte, milujte, ljubite i izazivajte. Voda će isprati prirodnu lubrikaciju vagine, što znači da će penetracija biti moguće bolna. Stoga se pobrinite da je vašoj partnerici zaista udobno i da je opuštena i vrlo željna.

Nipošto nemojte koristiti sapun ili gel za tuširanje kao lubrikant. Vagina je osjetljiva na promjenu PH faktora, a šamponima ćete napraviti pravi masakr, a možda i pobrati koji šamar.

Jednako tako, ako vodite ljubav u kadi, izbjegavajte pjenušave kupke i soli za kupanje koje isto tako mogu uzrokovati kaos "ispod struka".

Nedostatak seksa pod tušem ili u kadi jest taj što voda ne doprinosi vlaženju vagine. Stoga ćete se morati dobro potruditi i biti nježni s partnericom. S druge strane, dok god ste na suhom i van kade, spašeni ste.

Ako je vaša kada mala i jedva vi stanete u nju, bit će zahtjevno uklopiti dvije osobe i još k tome njihove kretnje. No, zato možete sjesti na rub kade, vaša partnerica neka sjedne vama u krilo a vi ju pridržavajte za struk i pomažite joj.

Tuš kabina nudi malo više manevarskog prostora (ako ste sretnik što se tiče gabarita pločica). Približite se dragoj, neka ona podigne nogu i zamota ju oko vašeg boka ili butine, a vi ju pridržavajte. Isto tako možete probati "doggy" stil u stajaćem položaju s raširenim nogama.

Ne morate se ograničiti na samu kadu ili tuš kako biste uživali. Dovedite partnericu pred lavabo, neka se osloni na njega rukama, a vi joj priđite s leđa. Dodatnu čar će dati pogled u ogledalu – muškarci su ipak vizualni tipovi, zar ne?

Tuširanje - udvoje je bolje!
Tuširanje - udvoje je bolje!

Komentari

Dodaj komentar

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.