Web stranica za žene koje traže bogate sponzore

Web stranica za žene koje traže bogate sponzore

Poljakinje željne života na visokoj nozi bez truda, rada i bilo kakve muke ali u zamjenu za seks, dobile su internet stranicu preko koje mogu naći svog "sponzora".

Da bi se prijavile na stranice "Tražim milijunaša" SzukamMilionera.com, djevojkama i mladim ženama dovoljno je da budu lijepe ili bar mlade i ljepuškaste.

Svog "sponzora" ne moraju više "loviti" po elitnim klubovima poljskih gradova, već mogu to učiniti i od kuće - ako naprave atraktivan profil koji će zainteresiranim bogatim muškarcima privući pažnju.

Muškarci "sponzori" moraju imati imovinu u vrijednosti od najmanje milijun zlota, u preračunu 250.000 eura na računu i zarađivati najmanje 25.000 eura godišnje. "Sviđalo se to nekome ili ne, takozvani sponzoring postaje dio suvremene kulture i običaja", objasnili su autori sitea "Tražim milijunaša" reagirajući na optužbe da je riječ samo o rafiniranijoj varijanti najstarijeg zanata na svijetu.

Mnoge Ruskinje, Čehinje, Slovakinje, Poljakinje ili Mađarice tragale su još prije pada komunizma za svojim "sponzorom" - poželjno strancem s kojim bi se u najboljem slučaju, zahvaljujući udaji, mogle izvući iz socijalističkog sivila.

Web stranica za žene koje traže bogate sponzore
Web stranica za žene koje traže bogate sponzore

Komentari

Dodaj komentar

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.