Muškarcu je mjesto pod suknjom

Muškarcu je mjesto pod suknjom
Tags: 

Generalni problem ženskog svijeta je nemogućnost razumijevanja muške seksualnosti i jačine spolnog nagona. Istina je, libido prosječnog muškarca znatno je izraženiji od seksualne požude žene, a jedina osoba koju za to možete kriviti je - Bog. Ili ako ne vjerujete u njega, recimo - majka priroda.

Muškarci su jednostavno programirani da oplode što više njima privlačnih ženki u svom relativno kratkom životu, i iako se mnogi trude ostati vjerni, tužna, ali istinita činjenica je - to im nije prirodno. Ne možete zbog toga biti ljuti na njih. Ljudska vrsta opstala je upravo zahvaljujući toj muškarcima određenoj strasti.

Pomislite samo na plemena i sjetiti ćete se da su primitivni muškarci imali odnose sa svakom ženom koja ih je privukla, te su na taj način osiguravali produžetak vrste. Nadljudski trud uložili su potomci majmuna kako bi suzdržali nagon da oplode svaku ženu koja ih seksualno uzbuđuje.

Unatoč tome, nekoliko osobina je ostalo: muškarci su ludi za seksom, razmišljaju o njemu mnogo više nego žene i koliko god se trude biti nježni i romantični, jedina stvar koja ih zanima je - kako se uvući u ženski krevet.

Djevojke, što vam ostaje - pomirite se s time i trudite se podmiriti njihove želje. A savjet - odjenite dekolte, zategnite stražnjicu, i prospite koju kap parfema na sebe. To će ga zadovoljiti bar za neko vrijeme...

Muškarcu je mjesto pod suknjom
Muškarcu je mjesto pod suknjom

Komentari

Dodaj komentar

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.