Većina žena ne smatra svog muža najboljim u krevetu

Većina žena ne smatra svog muža najboljim u krevetu

Prema anketi koju je proveo ženski online portal, ,iVillage'', manje od polovice udatih žena smatra svog supruga najboljim seksualnim partnerom u životu - 52 posto ispitanica smatra da su najbolji seksualni odnos imale sa nekim od bivših partnera.

Veliki postotak žena zadovoljna je seksulanim životom u braku, ali priznaju da su imale i bolje ljubavnike od svojih muževa

Anketa je obuhvatila udate žene koje imaju djecu, i one bez djece, i pokazala je zanimljive rezultate. Naime, 62 posto ispitanica priznalo je da ponekad mašta o seksu s drugim muškarcem koji nije njezin muž, a jedna od deset je izjavila da je fantazije sprovela u djelo.

Čak je dvije trećine udatih žena izjavilo da bi slobodno vrijeme radije provele čitajući knjigu, gledajući film ili odmarajući se, nego što bi vodile ljubav s bračnim drugom. Također, veliki je postotak žena koje su svoj ​​seksualni život u braku opisale kao predvidiv - 80 posto njih je izjavilo da su u pitanju uvijek iste lokacije, doba dana i trajanje, a 67 posto je otkrilo da vode ljubav uvijek u istom položaju.

Ipak, ima još nade za udate žene. Na pitanje "Da li ste zadovoljni svojim seksualnim životom" negativno je odgovorilo samo 16 posto ispitanica, dok je 32 posto izjavilo da su "izuzetno zadovoljne".
"Istraživanje je pokazalo da je većina udatih žena zadovoljna seksulanim životom u braku, ali da imaju toliko obveza tijekom dana, da bi slobodne trenutke radije potrošile na odmor", istaknula je Elisabeth Zek, urednica,, iVillage''

Većina žena ne smatra svog muža najboljim u krevetu
Većina žena ne smatra svog muža najboljim u krevetu

Komentari

Dodaj komentar

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.