25 trikova za savršenu vezu

25 trikova za savršenu vezu
Tags: 

Djevojke, otkrivamo vam nekoliko jednostavnih stvari koje mogu produbiti vašu vezu i učiniti je uspješnom.

Prema nekim istraživanjima, potrebno je pet pozitivnih iskustava kako biste izbrisali jedno negativno. Zato, recite pet komplimenata poslije svake grube riječi, pet puta se nježno zagrlite poslije svake svađe.

 

VRIJEME
Bez kvalitetno provedenog vremena udvoje, vaša veza neće opstati. Odvojite najmanje pola sata navečer, ili bar jedan dan mjesečno kada ćete vas dvoje biti sami samcati.
  

KOMPROMIS
Oboma vam je potrebna sigurnost. Dobra veza zasniva na kompromisu i na obostranom uzimanju i davanju.
  

OVISNOST I NEOVISNOST
Održavajte ravnotežu između ovisnosti i neovisnosti. Kažite i pokažite svom partneru koliko vam je potreban, ali nemojte mu se "okačiti o vrat", jer će tako imati dojam da je uhvaćen u zamku.
  

PAŽNJA
Natjerajte ga da vas sluša, tako što ćete mu pokazati koliko cijenite kad vas sluša s punom pažnjom. Isto tako, pokažite interes kad on nešto govori. Morate znati da većina muškaraca nije mentalno programirana za razgovore onako kako su to žene. Njima je potrebno više šutnje.
  

NEKA VAS CIJENI
Natjerajte ga da vas cijeni. Ne čekajte spontane komplimente, već recite nešto lijepo o sebi i tražite od njega da se složi sa tim.
  

ORGAZAM
Naučite ga, poželjno je na samom početku, točno kako vam pružiti potpuni orgazam, jer je malo vjerojatno da će on sam pronaći način za to.
  

OSMJEH
Naučite jednu stvar koja će sigurno doprinijeti vašoj vezi - a to je da mu uputite zaljubljeni i oduševljeni osmijeh.
  

ZAVOLITE I NJEGOVE MANE
Obično neka sitnica koja vas je prvo privukla kod partnera s vremenom vam može početi smetati. Naučite voljeti i njegove vrline i njegove mane.
  

BUDITE ZADOVOLJNI
Prikriveno nezadovoljstvo truje svaku vezu. Zato, ako vam nešto smeta, recite to odmah.
  

KAZNA I NAGRADA
Kažnjavanje i kritiziranje ničemu ne vodi. Bolja taktika je da ga pohvalite kada uradi nešto dobro.
  

KUĆNI BUDŽET
Novac je, može se slobodno reći, jedan od glavnih uzroka za svađu. Zato morate naučiti voditi kućni budžet.
  

KUĆNI POSLOVI
Ako kućni poslovi nisu ravnomjerno raspoređeni, dolaziti će do sukoba. Svaki član obitelji treba imati svoj "djelokrug", uključujući i vašeg partnera, naravno.
  

AKTIVNO SA DJECOM
Ako imate djecu, uključite maksimalno i njega u bavljenje djecom, čak i ako mislite da on to ne radi kako treba. Važno je da pred djecom vas dvoje predstavljate ujedinjeni front.
  

SEKS
Ne dozvolite da vaš seksualni život zamre. Čim primijetite da "više nije kao nekad", zapitajte se zašto i odmah poduzmite nešto da ponovo oživite strast.
  

BEZ ZAKLINJANJA
Ne zaklinjite se da vi nikad ne biste prevarili muža. Morate prvenstveno naučiti obuzdati se.
  

DOSADA
Zapamtite da je dosada obično sinonim za ljutnju. Ako osjećate da vam je dosadno s njim, zapitajte se zbog čega ste ljuti.
  

SAMOĆA AS "VENTIL"
Napominjemo da muškarce ponekad uhvate emocije, više nego što je to slučaj kod žena. Ako je ljut, ili tužan, pola sata samoće će mu biti dovoljno da se povrati.
  

RASPRAVA
Naučite raspravljati. Trik se sastoji u tome da nikad ne izgovorite nešto što ne biste željeli vama kažu.
  

 
5: 1
Po nekim istraživanjima, potrebno je pet pozitivnih iskustava kako biste izbrisali jedno negativno. Zato, recite pet komplimenata poslije svake grube riječi, pet puta se nježno zagrlite poslije svake svađe.
  

PREGOVORI
Naučite pregovarati i raditi ustupke.
  

PRIHVAĆANJE
Prihvatite stvari koje se mogu promijeniti. Neke osobine su za cijeli život i morate se suočiti s tim.
  

IZVINI
Naučite praštati.
  

PROMJENE
Ne zaboravite da ćete se oboje, kako vrijeme prolazi, mijenjati. Zato, čak i ako mislite da ga razumijete, ili mislite da ste neke stvari raščistili, bar jednom godišnje provjerite da li netko od vas dvoje promijenio mišljenje o nekoj, vama bitnoj, stvari.

  

BRAČNO SAVJETOVALIŠTE
Nemojte misliti da je odlazak kod bračnog savjetnika znak neuspjeha. Prije nego napustite "bojno polje" pokušajte spasiti vašu vezu i posavjetujte se sa stručnom osobom. 

25 trikova za savršenu vezu
25 trikova za savršenu vezu

Komentari

Dodaj komentar

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.