Muškarci i žene izgledom sve sličniji

Nakon što je istraživački tim sa Sveučilišta Sjeverna Karolina završio svoje istraživanje izgleda lubanje muškaraca i žena od 16. stoljeća na ovamo, zaključili su da s vremnom muškarci i žene sve više počeli ličiti jedni na druge.

Evo kakve žene privlače muškarce

Ako omjer opsega ženskoga struka i kukova iznosi 0,7 žena spada u kategoriju koja najviše privlači poglede suprotnog spola. Naime, to je broj koji je vrlo važan kada se radi o ženinoj privlačnosti.

Znanstvenici su otkrili i da je taj broj povezan s optimalnim nivoom ženskih reproduktivnih hormona i manjom izloženošću raznim bolestima.

Prhut - naučite kako stati na kraj ovoj neugodnoj gnjavaži

Postoje dva tipa prhuti, odnosno peruti – suha i masna. Suha prhut je znak suhog vlasišta, a prepoznat ćete je po finoj teksturi. U većini slučajeva je vidljiva i na našoj odjeći. Masna prhut je veća i lijepi se za kosu. Znak je pretjeranog lučenja žlijezda.

Borba protiv bora počinje već u tridesetima

Vaša je koža glatka i lijepa, no polako se primjećuju prve tanke bore, a vi ste u najboljim godinama. Protiv tih vidljivih tragova stresa na poslu i kod kuće pomažu sustavna njega, posebni proizvodi i opuštanje.

Par laganih koraka do nježne kože

Imate suhu ili mješovitu kožu? Bez brige! Nježna, meka i zdrava koža nije pitanje optičke varke.

Ako ste zapeli u "sušnom" razdoblju i trebate pomoć, probajte ove prirodne osvježavajuće metode, koji će hidratizirati vašu kožu i podariti joj prirodnu ljepotu!

Tragovi partijanja - evo kako se riješiti podočnjaka

Bančenje do sitnih jutarnjih sati sigurno je ostavilo je traga na vašem izgledu. Nakon ludog izlaska nema te osobe koja se ne probudi umorna sa podbuhlim i natečenim očima...

Evo nekih ekspresnih rješenja koja otklanjaju ovaj problem.

Led

Otkrijte male tajne ljepote za svaku ženu

Postoje brojni savjeti koji će pomoći vašem dobrom izgledu- ispravite se, nabacite osmijeh, vjerujte u sebe. No, kao što će vam potvrditi svaka žena, male tajne ljepote i uljepšavanja također su važne.

Najveći neprijatelji ljepote - 5 velikih grijeha

Ponekad ste sami ste krivi za neugledan izgled koji je posljedice nebrige. Predstavljamo vam nekoliko najčešćih grijeha koje činimo kada je ljepota u pitanju.

Naučite pravilno izabrati namirnice za lijepu kožu bez bora

Borba protiv bora počinje pravilnim odabirom namirnica. Uravnotežena prehrana najdragocjeniji je saveznik kože koja želi dugo ostati mlada. Pripazite dakle na izbor hrane, koja mora biti bogata vitaminima i mineralnim solima, a posebno:

Neistine o njezi kose

Bezbroj pitanja, bezbroj različitih u vezi njege kose. Treba li često mijenjati šampon? Hoće li moja kosa biti gušća ukoliko često odlazim na šišanje? Je li zabranjeno farbanje u trudnoći? Jesu li odgovori koje dobivamo uvijek i točni? Naravno da ne. Uostalom, provjerimo zajedno.

Brzinski make up za savršen izgled

Za dobar izgled nije nužno provesti pola sata ispred ogledala i slagati sloj za slojem proizvoda. Šminka može dobro izgledati i za svega nekoliko minuta.

Baza svakog izgleda je tanki sloj korektora koji bi trebao biti malo svjetliji od vašeg tena. Zelenkasti tonovi su vrlo korisni jer savršeno prekrivaju podočnjake i brišu tragove neprospavane noći.

Jednostavni savjeti za lijepe nokte

Lijepi nokti nisu isključivo "ženska stvar". Iako ih ubrajamo u jedan od simbola ženstvenosti, uredni nokti važni su i kod muškaraca.

Ljepota iz vlastite kuhinje

Nije potrebno trošiti novac na proizvode koje možete sami pripremiti.

Skidanje kilograma bez napornog vježbanja

Ako samo pomnije promotrite dnevnu rutinu , vidjet ćete kako zapravo imate pregršt prilika za skidanje suvišnih kilograma – i bez odlaska u teretanu. Nema više zabušavanja i izgovora!

Make up trikovi za mršaviji izgled

Najlakši način da sakrijete svoje sitne nesavršenosti jest da naglasite ono što smatrate najljepšim, bilo da su to oči ili usta - izbor je vaš.

NEKA OČI BUDU JOŠ VEĆE