Marketing

Portal broj1.hr je najčitaniji lifestyle portal na regionalnoj sceni sa zaista raznolikim sadržajem, koji pokriva široki spektar korisnika. Tendencija nam je biti kvalitetan portal sa vjerodostojnim, zabavnim i zanimljivim člancima.

 

Iz mjeseca u mjesec naša čitanost rapidno raste i samim time postajemo sve zanimljiviji upravo Vama, potencijalnim oglašivačima. Čitani smo u svim zemljama regije, no najveću čitanost bilježimo u Hrvatskoj.


Naša ponuda oblika reklamiranja je zaista velika. Naime, nudimo Vam mogućnosti postavljanja reklamnih bannera gotovo svih mogućih dimenzija i formata, a u ponudi su i ostali oblici oglašavanja poput pop-up prozora, sponzoriranih tekstova i sl.
 


Svjesni smo i trenutačne financijske krize, kojoj smo cijene reklamiranja i prilagodili. Tako Vam nudimo mogućnost da se za već samo nekoliko stotina kuna predstavite desecima tisuća ljudi svih dobnih skupina u Hrvatskoj i ostatku regije.

 

Obratite nam se s povjerenjem na mail adresu broj1.hr@broj1.hr i saznajte sve detalje koji Vas interesiraju.

Primjer naših cijena oglašavanja:Box 1 300 kn dan / 1000 kn tjedan / 2000 kn mjeseč no (CPT 100 kn)
Box 2 200 kn dan / 700 kn tjedan / 1000 kn mjesečno (CPT 75 kn)
Box 3 100 kn dan / 500 kn tjedan / 700 kn mjesečno (CPT 50 kn)
Pop-up prozor 0.20 kn po prikazivanju


*CPT – cijena za 1000 prikazivanja reklame

Dodatni izdvojeni primjeri oglašavanja:


-sponzoriranje rubrike 2.000 kn mjesečno / 15.000 kn godišnje-nagradna igra (facebook) 500 kn-sponzorirani članak 500 kn-video banner 1000 kn tjedno

Prilikom naručivanja bannera, potrebne su nam sljedeće informacije (najkasnije 3 dana prije početka kampanje):- Naziv / ime oglašivaća

- Ime, telefonski broj, adresa, e-mail adresa i matični broj naručitelja / agencije

- Opis i naziv (ime) oglašavanog proizvoda

- Datum početka i kraja oglašavanja

- URL na koji će voditi oglasArrodo d.o.o. svojim poslovnim partnerima i oglašivaćima nudi i izradu bannera. Za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila.