Vrijeme je za Hanžek!

Došao je trenutak da i Vi pogledate fenomenalnu Sandru Perković uživo i to potpuno BESPLATNO!

Naime, u nagradnoj igri koju za vas organizira portal Sportiva.hr imate priliku osvojiti ulaznice za ovogodišnji, 62. po redu, Memorijal Borisa Hanžekovića.

Posjetite zabavni portal Gost.hr

Iako je na web prostoru Hrvatske prisutan tek nekoliko mjeseci, točnije od rujna 2011. godine, posjećenost portala Gost.hr je u stalnom porastu. Napravljen je s ciljem da zainteresira što veći broj čitatelja različitih profila, ne ograničavajući se prostorom niti temom.

Gdje za Novu godinu?

Nova godina nam polako kuca na vrata, a samim time je i najluđa noć pred nama. Još uvijek ne znate gdje bi išli? Mi vam nudimo najbolje po našem izboru.

Ukoliko ste željni dalekih ili nešto manje dalekih putovanja, Generalturist će vas oduševiti sa svojom ponudom. Ovo je TOP 5 destinacija iz njihove ponude:

Dr. dent. med. Matija Gikić

Stomatološka poliklinika Dr. Gikić u Zagrebu je specijalizirani pružatelj usluga s cjelovitim pristupom svim područjima stomatološkoga rada.

Restoran "CHEF"

Zagreb je bogatiji za još jedan gurmanski kutak. Restoran pod nazivom CHEF, smješten u mirnom naselju Gajevo, će u ova teška vremena zadovoljiti svačiji ukus, kako raznovrsnom ponudom hrane i pića, tako i pristupačnim cijenama.

Mladi i ambiciozni vlasnici napominju da im je prije svega bitna kvaliteta i zadovoljstvo gostiju, kreativnost u ugostiteljstvu koju duži niz godina primjenjuju u vodećim restoranima i noćnim  klubovima grada Zagreba.

Potražite časopis Smile

Prvi regionalni informativni časopis za pacijente u dentalnim ordinacijama – SMILE ™.

Časopis Smile predstavlja sponu između educiranog pacijenta i stručnog stomatologa, koji zajedno pronalaze put do uspješnog tretmana.

Smiješni natpisi na majicama (FOTO)

Svi se slažemo da će neka majica sa fora natpisom ostaviti puno ljepše uspomene kada se slikate na nekom tulumu ili obiteljskom okupljanju nego neka brendirana majica. Lijepo je imati sretne uspomene iz djetinjstva.

Donosimo Vam galeriju slika sa fora natpisima na majicama koje su sigurno ostavile lijepa sječanja cijelom društvu...

Natpisi na majicama za djecu i bebe nikad nisu bili smiješniji (FOTO)

Za kvalitetni razvoj djece u pubertetu bitno je imati sretne uspomene iz djetinjstva. Jedna od lijepih uspomena definitivno je slika sa nekom fora majicom. Malo smo prosurfali i našli nekoliko slika sa fora majicama koje možete pogledati u našoj galeriji slika odmah ispod Facebook komentara, a cijelokupnu ponudu možete pogledati ukoliko kliknete ovdje.

Super je što ih možete naručiti i da Vam ih dostave doma.

100% prirodne dnevne kreme BIOmedis

Prirodna kozmetika već je godinama imperativ u svijetu zbog prirodnih svojstava koje vam niti jedna kemijska supstanca ne može ponuditi. No kako raste popularnost prirodne kozmetike rastu i proizvodi koji na svojim deklaracijama imaju natpis "Bio" , "Natural"..., ali zapravo udio prirode u njima je vrlo malen. Takvu kozmetiku nazivamo "marketinški prirodnom kozmetikom".

Balon grupa - dekracije balonima za sve prigode

Balon Grupa član je QBN-a (Qualatex Balloon Network) od 2003. godine.

Članovi QBN mreže najbolji su svjetski dekorateri koji ulažu u nove ideje, upućeni su u svjetske novitete balonske industrije te međusobno surađuju i razmjenjuju iskustva.

Zahvaljujući toj pogodnosti Balon Grupa je postala priznata kao jedan od najkreativnijih dekoratera na ovim prostorima što potvrđuju pohvale zadovoljnih klijenata, kao i nagrade (Zagreb Auto Show 2004. - Lagermax, najbolje uređen promotivni prostor).

& Mame & Bebe & Trudnice

Prošli ste 9 najljepših mjeseci u životu i imate svoje malo blago, to malo čudo života – svoje djete - pored sebe. Želite mu pružiti najbolje i biti uvijek uz njega. No svaka žena ubrzo nakon poroda osjeti potrebu da bude opet fizički u boljoj kondiciji te poželi tijelo koje je imala prije trudnoće. Svakodnevno bavljenje djetetom, dojenje i previjanje može predstavljati veliku prepreku za taj cilj jer većina majki nema kome ostaviti djete kako bi se posvetila svome tijelu.

Optika Kraljević

OPTIKA KRALJEVIĆ je renomirani optičarski obrt utemeljen 1984. čija je temeljna djelatnost proizvodnja i popravak naočala, proizvodnja oftalmoloških proizvoda te usluge i trgovina na malo i veliko proizvodima vezanim uz temeljnu djelatnost. Utemeljitelj i vlasnik je gosp. Branko Kraljević.

Salon Premium

Možemo reći da smo mi na neki način fitnes treneri Vašem salonu. Prateći trendove, savjetujemo i nudimo što da se u njega unosi i da u formi ne zaostaje za drugima. Takav odnos čini naše partnerstvo dugo i uspješno.

Kao Vaš trener možemo Vam ponuditi samo najbolje zato Vam strogo savjetujemo da u svoj salon unosite Parlux, Termix, BabylissPRO, Tondeo Solingen, 3ME, Freelimix, Karisma, Gamma, MG Bross, Gammastore, Spalogic, GV Design, Preformance, Medialine, Extremeline, GV Beauty, Takara Belmont i sve drugo čega se još sjetimo ako mu želite dug i zdrav život.

Drinkopoly - hit igra u kojoj rijetki ostaju trijezni

“Zamislite... budite se ujutro... sve oko vas krš i lom. Imate blackout od sinoćnjeg bezazlenog druženja. Znate samo da ste se jako puno smijali i da je vaš prijatelj stigao s novom društvenom igrom pod rukom...”

Tko je pobjednik

Na ovaj način reklamira se najnovija društvena igra na našem tržištu - Drinkopoly, pomalo bizarna inačica Monopolyja, u kojoj je obavezno ispijanje alkohola, a pobjednik je onaj tko završi cijeli krug dovoljno trijezan da može izvršavati sve zadatke.

BIOmedis: 100% prirodno ulje za sunčanje

Naučite koje su to posebno odabrane biljne supstance koje stvaraju prirodni filter i štite kožu od štetnog djelovanja UVA i UVB zraka, te sprječavaju crvenilo i pospješuju tamnjenje kože. Koža time postupno i ujednačeno dobiva lijep brončani ten.