Oblik gornje usne otkriva kakav vam je seksualni život

Stručnjaci su nedavno proveli studiju koja je utvrdila da oblik ženskih usana utječe na šanse da pripadnice ljepšeg spola dođu do vrhunca.

Psiholozi sa sveučilišta u Škotskoj anketirali su 258 žena od 18 do 35 godina, koja su za potrebe istraživanja opisale izgled svojih usana i seksualne navike.

Odbijanje jednako boli kao fizički udarac

Naučnici tvrde da je jačina emocionalne boli koju čovjek osjeti nakon prekida veze i sličnih događaja jednaka onoj nakon pada ili udarca.

Svi smo kroz život doživjeli niz prekida veza ili odbijanja te proživjeli bol koju takvi događaji uzrokuju. Zapravo, osjećaj je vrlo sličan boli koju osjetimo kad nam netko zada fizički udarac u tijelo.

Koji ste tip udavače?

Još se niste udali? Voljeli biste se konačno skrasiti pored svog gospodina Pravog? Američki obiteljski terapeuti utvrdili su da se sve neudate djevojke mogu svrstati u pet skupina. Otkrijte kojem tipu vi pripadate.

Kako partnera potajno učiniti ljepšim?

Naravno da vam kod partnera nije najvažniji izgled. Volite njegov humor, šarm, inteligenciju, godi vam kad vidite kako vas gleda s ljubavlju, uživate u razgovoru.

Ali tu i tamo ipak poželite da osim tih vrijednosti koje uvijek opisujemo kao one duboke, trajne, poželite da vam više odgovara i na onoj nešto "plićoj" razini.

U kojim situacijama su žene najseksipilnije?

Sasvim je logično i dobro poznato se zgodne i lijepe djevojke najviše sviđaju muškarcima. Međutim, u kojim situacijama su im žene naročito privlačne?

1. Kada vježbaju

Poslije vježbanja žensko tijelo emitira veću količinu feromona nego obično, cirkulacija  ubrzava i koža postaje sjajnija.

Četvrtak je najbolji dan za seks

Jeste li znali da je četvrtak najbolji dan za seks? Ili da je srijeda dan kada imate najviše šansi da pronađete ljubav svog života? Nova studija istraživača iz londonske škole za izučavanje ekonomskih znanosti kaže da ako neke stvari radimo određenim danima, uspjeh neće izostati.

 

Stvari koje on želi da znaš u krevetu

Iako su mnogo češće žene te koje imaju prigovore kada je u pitanju seks, jer se čini kao da su muškarci po tom pitanju mnogo jednostavniji, postoje sitnice koje bi muškarci voljeli da znamo kada smo u krevetu s njim, ali nam to vrlo često ne žele priznati.

Muškarci ne vole multitasking

Kako zadržati njegovu pažnju - dugoročno

Sada, kada je samo tvoj, mislila si da možeš odahnuti. Razmisli ponovno, jer prava borba tek počinje. Nakon što smo uspješno odigrali igru osvajanja svog dečka, slijedi kratki period zaljubljenog gledanja i držanja za ruku, ali ovisno o osobi, taj period će prije ili kasnije prestati.

Kako uspješno koketirati?

Koketiranje je dobar put do prave romanse. Miks je dobre komunikacije, humora, neverbalnih znakova i međusobne kemije. I ne, nije nuklearna fizika. Zapravo, ako niste osoba koja s lakoćom koketira, evo kako ćete lako privući osobu koja vas zanima.

Što žele djevojke, a što zrele žene

Mlade djevojke "padaju" na ambiciozne i dobrostojeće muškarce, a u zrelim godinama žene očekuju osjećajnost. Ipak, jedno se ne mijenja - žena uvijek traži partnera koji će je seksualno privlačiti.

Zašto muškarci bulje u ženski dekolte

Ono što su žene oduvijek znale, sada je i znanstveno dokazano - jači spol ne može odoljeti a da ne odmjeri lijepu ženu, plaši se ćelavosti, voli pivo i više ga uzbuđuje miris ženskog znoja nego skupog parfema, a evo i zašto.

 
Gen za odmjeravanje

Prvi poljubac se duže pamti od gubitka nevinosti

Da prvi poljubac zaborava nema pokazuje i istraživanje znanstvenice sa Sveučilišta u Teksasu, koja je utvrdila da se većina ljudi sjeća i do 90 posto detalja vezanih uz taj veliki događaj.

Zašto ljeti češće vodimo ljubav?

Znanstvenici kažu da je polovica žena seksualno aktivnija ljeti, nego u ostatku godine, što u tom periodu povećava seksualne apetite oba partnera.

Razlog je u tome što su odmori dobra prilika da parovi začine ljubavni život i povrate strast u svoju vezu.

Znate li zašto nam je partner ljepši od drugih?

Ljepota je zaista u oku promatrača, dokazala je najnovija studija prema kojoj partnera ne vidimo objektivno pa nam je on ljepši od drugih.